Henvisning og CT

Henvisning innen Kirurgi, Indremedisin og bildediagnostikk.

Dyrehospitalet har spesialkompetanse innen kirurgi, indremedisin og bildediagnostikk.

Hvis du er en veterinær og ønsker hjelp med en pasient, vennligst ta kontakt på telefon 74 40 52 70 Vi ønsker å bidra med det vi kan, om det fører til en henvisning eller ikke.

Har du en pasient som skal henvises er det fint å få en e-post med relevant sykehistorie, røntgenbilder og prøveresultater vedlagt.

Henvisning for CT

Vi tilbyr en tjeneste for «out-patient» CT (computertomografi). Disse CT undersøkelsene gjennomføres uten intensjon om å foreta andre utredninger eller behandlinger.

Rutineundersøkelser bestilles i forkant og er tilgjengelig hver ukedag. Akutte undersøkelser (time på dagen) er tilgjengelig etter behov.

Vi bruker en Revolution CT maskin fra GE. Dette er det nyeste utgaven i GE serien og representerer det ypperste innen CT teknologi. Den er utstyrt med de nyeste teknologiske nyvinningene som sikrer markedsledende bildekvalitet.

Alle undersøkelser avleses av diplomater i bildediagnostikk gjennom vårt samarbeid med VetCT spesialister i England. En skriftlig rapport blir sendt til henvisende veterinær innen 24 timer og alle bilder blir tilgjengelig etter behov.

For å henvise en pasient for CT, vennligst ta kontakt direkte på 74 40 52 70 eller send oss enE-post