ÅPNINGSTIDER NAMSEM DYREHOSPITAL (SPILLUM)

  Man, Tirs, Ons, Fre 09:00 – 16:00

  Tors 09:00 – 19:00

NAMSOS DYREKLINIKK (NAMSOS CENTRUM)

  Man – Fre  08.30 – 12.00

KIRUGI

Vi forstår godt at det kan blir en vanskelig tid hvis din hund eller katt må opereres. Man har ofte flere bekymringer og en del spørsmål som kan skape stress. Vårt team ønsker å gjøre denne tiden bedre for deg ved å sørge for at din hund eller katt får den beste behandlingen og opplever minst mulig stress og smerte.

Kirurg Tom Wright har hovedansvar for kirurgipasienter. Han har spesialisert seg innen fagfeltet i over 15 år og har Europeisk Sertifikat GPCert(SAS) som kirurg.

Vår høye kompetanse og utstyrsnivå gjør det mulig for oss å tilby de nyeste og mest skånsomme teknikkene for både utredning og kirurgisk behandling. Dette har stor betydning for dyret, som dermed opplever mindre påkjenning, raskere rekonvalesens og får en bedre prognose for framtiden.

Kvaliteten på anestesi, overvåkning og smertelindring er også høyt prioritert. Dette er viktig for å forbedre opplevelsen for dyret samt redusere risiko for komplikasjoner.

Dyrehospitalet har fasiliteter for intensiv pleie og hospitalisering av pasienter. Da kan du føle deg trygg at dyret ditt blir tatt godt vare på mens den er hos oss og overlevert til deg kun når den er frisk og sterk nok til det.

“Jeg ønsker å skryte litt av Tom og hans ansatte etter at vi måtte ha en hastetime på fredag til vår lille ”Frank”.
Namsen Dyrehospital yter topp service og anbefales for alle som vil ha denbeste ekspertisen.”

Tel: 74405270

Holmenvegen 9, 7820 Spillum, Norway