OM OSS 2018-03-09T17:02:10+00:00

ÅPNINGSTIDER NAMSEM DYREHOSPITAL (SPILLUM)

Man, Ons,Tors, Fre 9:00-16:30

Tirs 9:00-19:00

NAMSOS DYREKLINIKK (NAMSOS CENTRUM)

Man, Tirs, Ons, Tors
  08:30-11:00 & 17:00-18:30

Fre 08.30 – 11.00

OM-OSS

Namsen Dyrehospital har en hyggelig stab av veterinærer, dyrepleiere og klinikkassistenter. Vi er alle veldig glade i dyr og har tilegnet oss kunnskap og kompetanse for å kunne ta vare på deg og ditt dyr på best mulig vis.

Veterinærer

Kristina Vereide

John Bjarne Falch

Dyrepleiere / Assistenter

Maria Jørgensen

Sandra Stien

Smådyreklinikk sertifisert av Den Norsk Veterinærforening

Den norske veterinærforening har en egen sertifiseringsordning for dyreklinikker.

Sertifiseringen er et garantibevis til dyr og eiere om at klinikken holder høy standard på helsetilbudet til pasientene.

For å bli sertifisert av Den norske veterinærforening må dyreklinikken foruten å ha moderne medisinsk utstyr, også ha erfarne og oppdaterte veterinærer, dyrepleiere og assistenter.

Det stilles strenge krav til mulighetene for diagnostikk, behandling og hygiene samt den service som tilbys dyreeierne.

Les mer om ordningen her: http://www.vetnett.no/klinikksertifisering-klinikkgodkjenning

“Jeg ønsker å skryte litt av Tom og hans ansatte etter at vi måtte ha en hastetime på fredag til vår lille ”Frank”.
Namsen Dyrehospital yter topp service og anbefales for alle som vil ha denbeste ekspertisen.”

Holmenvegen 9, 7820 Spillum, Norway